Η ΣΕΞΟΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Τ.Ο Η ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΩΝ ΦΡΙΚΙΏΝ - ΚΡΟΛΕΪ -ΓΚΟΥΙΝΤΟ ΓΟΥΑΛΤΕΡ - ΚΑΡΛ ΚΕΛΝΕΡ - ΠΟΛ ΜΠΕΡΤΙΑΞ





ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο.Τ.Ο ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΎΣΕ Ο ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΛΕΪ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Το σύστημα οργάνωσης του ο.τ.ο είναι συσχετισμένο με τον παγανισμό και τον γνωστικισμό  αποσκοπώντας να μετατρέψει τον χριστιανισμό σε "φαλλική" ηλιακή θρησκεία. Επίσης το ο.τ.ο είναι σαν τον ελευθεροτεκτονισμό και τους αποδιδόμενους βαθμούς του.

Η διαφοροποίηση είναι πως περιλαμβάνει "τεχνικές" σεξουαλικής μαγείας στους υψηλότερους βαθμούς.
Ο περιβόητος μάγος Αλιστερ Κρόλεϊ όταν τέθηκε στο ανώτατο αξίωμα έδωσε τις κατηγορίες βαθμίδων "σεξουαλικής μαγείας".
Το ο.τ.ο μέσω της ταξινόμισης αυτών των βαθμίδων και  ως προς τις πεποιθήσεις του κρόλεϊ  αποσκοπεί σε μια εναλλακτική μορφή της χριστιανικής λατρείας.

Ουσιαστικά το ο.τ.ο είχε ιδρυθεί σαν παραμασονικό σύστημα παγανιστικής και γνωστικιστικής αίρεσης καθώς και μιας περίεργης "μεσσιανικής" αλχημείας  για τη δημιουργία ενός "πρωτοζωϊκού" homunculus, όπως αυτά τα μικρά πλάσματα που έφτιαχναν υποτίθεται με μαγικό αλχημικό τρόπο   αλχημιστές του μεσαίωνα.  Το ο.τ.ο χρησιμοποιεί τεχνικές σεξουαλικής "σεξουαλικής" μαγείας γύρω από το ζωϊκό της χονδροειδούς χθόνιας φύσης και οργανικό εκεί που εδράζεται η λατρεία του θεού πάνα ή του μπαφομέτ (της αλχημιστικής απεικόνισης του Έλιφας λέβι),και  θεωρούνταν ως ο ανώτατος βαθμός του ο.τ.ο.